7th edition of Pannonia Reflections – Lendava, Slovenija – FIAP HM za fotografiju ‘Prayer’

U nizu loših vijesti kojima smo svakodnevno okruženi, svjetlost u pandemijskom koronarnom mraku osobno su mi donosile odlične vijesti o nagradama sa ovogodišnjih međunarodnih foto salona na kojima sam i ove godine osvojio niz nagrada i tako potvrdio kontinuitet svog fotografskog rada usprkos svemu. Sjajna vijest za kraj godine stigla je danas sa jednog od ponajboljih međunarodnih foto salona, sa Pannonia Reflections 2020. gdje je nagrađena moja fotografija ‘Prayer’. Tako sam ponovio uspjeh iz prošle godine, što je odličan osjećaj. Zahvaljujem žiriju (Vasja Doberlet, MF FZS, MFIAP, EFIAP/p, ESFIAP – Slovenia, Rasa Milojevic, MF FSS, EFIAP/p, ESFIAP  – Serbia, Janez Kramar, MF FZS, EFIAP – Slovenia) što je moju fotografiju prepoznao vrijednu nagrađivanja u tako jakoj konkurenciji fotografija i fotografa iz cijeloga svijeta. Zahvaljujem također organizacijskom odboru salona predvođen sa Davorom Dolenčićem te čestitam svim ostalim nagrađenim autoricama i autorima.
Nadam se da će epidemiološka situacija biti bolja za nekoliko mjeseci te ću biti u mogućnosti prisustvovati otvorenju salona u predivnom prostoru lendavskog dvorca.
Fotografske izložbe su ponajprije prilika za druženje i fotografske razgovore među fotografima i ostalim ljubiteljima dobre fotografije. Tako da se radujem tome. Nažalost, bez obzira na mnogobrojne prigode ove godine od toga nije bilo ništa. Nadam se i molim za bolju slijedeću godinu sa više druženja u fotografskom i svim drugim prigodama i jednakom broju nagrada kao u ovoj…. 🙂
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.