Refoto – godišnji natječaj – tema Ženstvenost

http://www.refoto.rs/otvorena-izlozba-finalista-godisnjeg-refoto-zenstvenost/

U petak 29. marta u galeriji Pro3or u Beogradu, otvorena je izložba fotografija web portala ReFoto sa temom “Ženstvenost”. Godišnji konkurs i njegova specifična tema predstavljala je poseban izazov za sve ljubitelje fotografije i za sve one koji traže odgovore na ovu temu: u stavu, ponašanju i izgledu pripadnica nežnijeg pola. Glavna ideja je otkrivanje posebnosti i shvatanje samog termina, ženstvenost.

Ovogodišnji dobitnici su Predrag Štrbac za fotografiju „Diva“, koji je osvojio prvo mesto. Drugo je pripalo Valo Janu i fotografiji „Touch“, dok je treće mesto pripalo Aleksandri Popović za fotografiju „Intuicija žene“. Pokrovitelji ovogodišnje izložbe koji su obezbedili nagrade bili su EPSON i Nikon Srbija.

Pored tri glavne nagrade dodeljeno je i sedam pohvala koje su dobili: Snežana Lukić („Muzika“), Jovana Mladenović („Katja No4“), Marina Ćorić („The Eye“), Bojan Džodan („Žena), Srđan Milenković („Vremeplov 2“), Tibor Arva („Čajanka“) i Zoran Kolarić („Watching each other“).

Portal ReFoto, u skladu sa temom „Ženstvenost“ sve radove povezao je posebnom niti, koja sve žene čini posebnim, bez obzira kako ko doživljava sam pojam. ReFoto poruka za sve pripadnice ženskog pola, jeste da uvek vode računa o sebi i svom zdravlju, kroz širenje svesti o borbi protiv raka dojke.

Izložba će biti otvorena za posetioce do 3. aprila. Radno vreme galerije Pro3or je od ponedeljka od 11-20h, a subotom od 11-17h.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://mailchi.mp/refot/ko-su-finalisti-refoto-konkursa-enstvenost?e=2aab3d39c4&fbclid=IwAR0Y98hizc0c8vhCMpWG5JVZbhMFl2Cd0Sd84-4lbTzJDM_ZuvNgtrrOZvw

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.